AIRBRUSHACADEMIE
De Airbrushacademie , ons paradepaardje. gave 3 jarige opleiding tot airbrush specialist. Informatie over enkele van onze meer dan 20 diverse opleidingen. Informatie over de airbrush materialen en kunstenaars materialen Wij komen graag naar je toe om ondersteuning te verlenen op beurzen, feesten, product releases met demo's bodypaint , tijdelijke tattoos ,etc Informatie over de opdrachten die De Airbrushacademie ann neemt. Informatie over onze adressen en dergelijke gegevens. Informatie over wat de Airbrushacademie voor kunstenaars doet.
 DE AIRBRUSHACADEMIE is een meer jarige opleiding. Met doel na de opleiding je eigen bedrijfje te kunnen starten. De een is klaar in een jaar, de ander is er na vier jaar nog. Natuurlijk zijn er ook studenten die dit alleen hobby-matig doen. We hebben zelfs de masterclass mogelijkheid. NIEUW: de Academie voor jongeren en de custom leergang.
Adres: Lelystad Kofschip 12 Den Haag Prinsegracht 27 lokaal 2.09 Mail: info@airbrushacademie.nl Mobiel: (+31)(0)621470176
In jan 2016 zijn wij officieel leerbedrijf geworden.
De Airbrushacademie biedt aantrekkelijke korting voor CJP’ers (tot 30 jaar). Nog geen CJP-pas? Koop ‘m hier en profiteer meteen.